dijous, 24 de novembre del 2022

P4A PROJECTE DELS PRÍNCEPS I LES PRINCESES

Seguim amb el projecte, sembla que l'emoció per aquest projecte va esdevenint a mida que anem tirant endavant. I cada dia descobrim una cosa nova a l'hora que ens fem més preguntes.

Arran del conte que ens van portar a la classe de la Rapunzel i que era molt llarg però vam aconseguir explicar en etapes i amb molta atenció, vam començar a mirar la pel·lícula, però no d'una forma banal i sense sentit sinó que a mida que van passant les coses, la parem i parlem de què passa, qui és qui, com estan els personatges, com van vestits! Estan molt atents i l'estant entenent molt bé.

Però arran d'això, sembla que hem mig descobert que hi ha unes princeses i uns prínceps que surten als contes i a les pelis però que no existeixen de veritat, però li llavors, hi havia princeses de veritat vivint als castells o hi ha princeses de veritat que viuen a algun lloc?

Recordeu que seria interessant que cada un dels infants de la classe pogués portar alguna coseta de projecte per senzilla que fos.

Algú ens ajuda!

Moltes gràcies per la col·laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

P4B: SORTIDA A VEURE EL ROURE

 El dijous passat vam anar a veure el roure. Ja l'havíem anat a veure però no tenia fulles i hem volgut anar-lo a veure amb els fulles c...