dissabte, 26 de novembre del 2022

P4B: EXPOSICIONS DEL PROJECTE

 Amb les últimes exposicions hem descobert algunes coses. La Martina ens ha explicat que els unicorns van existir fa molts i molts anys, a la prehistòria. Però no com el unicorn que coneixem, aquest és mitològic. El unicorn de la prehistòria era semblant al rinoceront que tenim actualment, però només amb una banya i pelut. Els rinoceronts són la seva evolució. Els unicorns vivien a la Sibèria.

També hem descobert,  gràcies a la informació que ha portat l'Arlet, que hi ha una constel·lació de l'unicorn (Monoceros).

Si seguim amb els unicorns mitològics, en Nil ens ha explicat que baixen del cel per l'Arc de Sant Martí i van als boscos on mengen fruites del bosc, castanyes, glans, fulles i herba. Això ens ho han explicat en Teo i l'Hugo

Aquesta setmana hem fet un experiment per veure com es formen els núvols. Hem pogut observat com es condensa l'aigua en una bossa i com tornen a baixar les gotes quan es refreden.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

P4B: SORTIDA A VEURE EL ROURE

 El dijous passat vam anar a veure el roure. Ja l'havíem anat a veure però no tenia fulles i hem volgut anar-lo a veure amb els fulles c...